<P>Kilka lat temu kupiłem zestaw skórzanych starzejących się pojazdów, a także pielęgnowaliśmy wszystko, co do nich wszystkich – dopóki nie podpięliśmy ich na sprzedaż, aby je założyć. Po zaledwie kilku godzinach wszystko związane z moimi osobistymi stopami odczuwa dyskomfort. Rzeczywisty kołnierz treningowy stawu skokowego nałożony na moją osobistą piętę, faktyczny poziom zszywania związany ze skórą z przodu od obuwia wykopanego do najlepszego związanego z moimi osobistymi stopami, a także wyściółka wewnątrz wkładki nie istniała. Wraz z każdym działaniem moja osobista ftp doradziła mi osobiście, aby rozważyła je wszystkie, a także w żaden sposób nie założyła ich ponownie.</P>
<P>Życząc sobie, aby byli bardziej pewni siebie z kropką, wykorzystaliśmy je wszystkie jeszcze raz, zanim stłumiliśmy dyskomfort. Wymagało to wkładek tego typu za 10 USD, aby stworzyć wszystkie buty Salomon Speedcross Pro 2 do noszenia, jednak mimo to osobiście poinformowaliśmy, że nie kupimy dodatkowego zestawu Pojazdów, kiedy uważam, że obuwie powinno być wygodne bezpośrednio z pojemnika. Porzuciłem myśl o zakupie już więcej zestawów – dopóki nie uchwyciliśmy wiejącego wiatru związanego z tym zupełnie nowym komfortem i łatwością technologii znanej jako ComfyCush.</P>
<P>Właściwy wybór pojazdów ComfyCush wymagał tradycyjnych, unikalnych sylwetek, a także przeprojektowane telefony stały się bardziej wygodne. Ci ludzie działają piankowe podeszwy środkowe, amortyzowane wkładki wraz z dodatkowym wsparciem śródstopia, a także jednoczęściowy środek, aby pozbyć się szwów masujących w stopie. Znajdziesz swoje preferowane projekty, takie jak Genuine, Period, Aged Skool, Slip-On, Sk8-Hi, a także Zushi SF, prawie wszystko przeprojektowane wraz z wygodnymi butami Salomon Speedcross 4 i spokojem w głowie.</P>
<P>Mój osobisty wpływ, jaki wywarły na mnie pojazdy ComfyCush, to to, że są zauważalnie podobne do unikalnych wersji, a więc od samego wejścia, co było znaczącym dodatkiem. Buty do biegania Salomon Speedcross 4 Męskie Czarny / Ciemno szary Ponieważ ktoś ma prawdziwy entuzjazm w odniesieniu do butów sportowych, najczęściej nienawidzimy za każdym razem, gdy tradycyjne style mają tendencję do zmiany lub nawet „aktualizacji”, ponieważ generalnie zyskuje obuwie bardzo różniące się od rzeczywistej edycji, która jest naprawdę kultowa. Jeśli chodzi o pojazdy ComfyCush, istnieje wiele znaczących odmian, ale nie jedna, która usuwa się z ogólnego wyglądu obuwia – każda zmiana ma unikalny cel.</P>